Voznesensky Hotel ****

Az első osztályú (négycsillagos) szálloda magas színvonala jellemzi a 71 kényelmesen berendezett szoba mindegyikét.

Szolgáltatások:
Bármilyen kívánsága esetén a szobaszerviz készséggel rendelkezésére áll. A szálloda barátságos munkatársai készséggel nyújtanak tájékoztatást a szálloda saját autókölcsönzö szolgáltatásáról. A szálloda egy konferenciaemeletet biztosít. Az internethez a szobában elhelyezett csatlakozón, illetve a szálloda nyilvános területein WLAN-kapcsolaton keresztül csatlakozhat. Nem kell hosszasan parkolót keresni: a szálloda parkolóhelyeket biztosít (amelyek csak részben ingyenesek). A recepción a szálloda munkatársainak csapata a nap 24 órájában rendelkezésére áll, és telefonos ébresztést is biztosít.

Képek:

Elhelyezés:
A szobában hajszárító is rendelkezésre áll. A szobában egy széf is található. Minden szoba fürdőszobával rendelkezik, egyesek erkéllyel várják vendégeinket – kérjük, jelezze igényét a szoba foglalásakor. Nemdohányzó szobát szeretne foglalni? A családjával utazik, és gyermekágyra van szüksége? Készséggel teljesítjük kívánságát – ezért szobafoglaláskor mindig jelezze igényeit. A szobákhoz klímaberendezés és természetesen kábeltelevízió, telefon és minibár is tartozik.

Sport:
A sportot kedvelő vendégek bármikor használhatják a fitnesztermet. A szauna és a masszázs mellett a szálloda számos különböző szolgáltatást kínál.

Ellátás:
Merüljön el a szálloda saját éttermében kínált ételek élvezetében, majd tegyen egy kitérőt a bárba.

Térkép:

Téma: